some image

Om CW-X

CW-X er et svært anerkjent merke som lager løpe- og treningstøy av høy kvalitet og med unike patenter. Avhengig av modellen, gis ulik grad av kompresjon, muskelstøtte og leddstøtte. I tillegg til prestasjonsfremmende funksjoner og svært god og behagelig passform, har produktene fra CW-X spennende design og godt snitt, noe som gjør at du også ser bra ut når du trener!

Merket CW-X og den unike teknologien ble utviklet i Japan og lansert på begynnelsen av 90-tallet. Gradvis har teknologien og designet blitt videreutviklet med ulike modeller og flere produkter. Grunntanken er løpetights og andre kompresjonsprodukter som gir god støtte gjennom en integrert kinetisk tape, noe som gir det produsenten kaller et «exoskeleton» - altså et eksternt skjelett.

Hvorfor CW-X?

CW-X gir kompresjon…og mye mer!

 • CW-X gir en dokumentert effekt før, under og etter trening, i motsetning til mange andre kompresjonstights som kun er ment til restitusjon.
 • Med CW-X sitt patenterte «Support Web ™» integrert i materialet, gis unik og målrettet støtte til ledd og muskler, noe som igjen kan forebygge skader og gjøre det lettere å trene med skader eller ubehag.
 • Produktene fra CW-X er innovative, tekniske og ser svært bra ut på alle ulike kroppsfasonger!
 • Produktene fra CW-X sitter godt, tightsene glir ikke ned og sømmene er svært flatterende.

Produktene:

STABILYX - KOMPRESJON OG LEDDSTØTTE

Best for: felles støtte til knær, hofter / kjerne.

Stabilyx tights gir optimal og målrettet støtte til kjernemuskulatur, korsrygg, hofter og knær. De er ideelle for løpere, til aktiviteter med sideveis bevegelse og for utøvere som ønsker best mulig knestøtte. Den er også populær til styrketrening/saltrening.

CW-X sitt patenterte «Support Web ™» (se illustrasjon) binder sammen muskler og leddbånd i leggen for å stabilisere kneet og redusere vibrasjoner. Med støttebåndene kanaliseres kraften gjennom kjernen. I tillegg støttes midtpartiet, de nedre magemuskler og hoftene på en behagelig og effektiv måte. Seks reflekterende striper og reflekterende logo gir 360-graders synlighet når man trener i mørket.

Ventilator

CW-X Ventilator er perfekt for idrettsutøvere som ønsker støtte og ventilasjon under trening i varmt vær. Strategisk plasserte nettingpaneler lar varm luft slippe ut og kjølig luft inn. Coolmax ® hurtigtørkende materiale transporterer fuktighet bort fra kroppen og holder deg kjølig, tørr og komfortabel. CW-X sitt patenterte «Support Web ™» gir målrettet støtte der du trenger det mest for større stabilitet og bedre ytelse. Stabilyx Ventilator Shorts gir god lufting, samt svært godt kompresjon og støtte til lår, hofter, korsrygg og kjernemuskulatur.

Insulator

CW-X Insulator gir samme støtte som vanlig Stabilyx, men bruker «WarmStretch ™» - et temperaturregulerende materiale - for å opprettholde en konstant behagelig overflatetemperatur under kjøligere forhold. Den er perfekt til trening eller konkurranser i kaldt vær. De kan brukes alene eller under annet tøy, og har vindtette og noe vannavstøtende paneler foran. Den brukes mye til utendørs løping, langrenn og skikjøring. Beregnet til bruk i temperaturer fra ca. +5 - -12 grader.

Ulike Stabilyx modeller:

 

PRO - KOMPRESJON OG MUSKELSTØTTE

Best for: Muskelstøtte, hamstrings, quadriceps, legger

Pro Tights gir optimal og målrettet muskulær støtte til hamstrings, quadriceps og legger. De store leddene i beinet forenes ved å gi optimal muskelstøtte under aktiviteter med lineær bevegelse, som for eksempel løping og langrenn. CW-X sitt patenterte «Support Web ™» bringer hofter, knær og ankler i riktig forhold til hverandre, noe som igjen reduserer støt og belastning på beina. «Support Web ™» gir også et fjærende system for hamstrings og quadriceps, og øker kraften i både frasparket og draget i løpebevegelsen. Dette kombinert med variabel kompresjon, som gir økt sirkulasjon og redusert tretthet i beina, gjør at musklene ikke må jobbe like hardt som ellers og du vil føle mer spenst i beina.

ENDURANCE GENERATOR - KOMPRESJON, LEDD- OG MUSKELSTØTTE

Best for muskel og felles støtte for knær, hofter, quadriceps, hamstrings, legger.

Endurance Generator tights gir optimal og målrettet støtte til korsrygg, hofter og knær i tillegg til quadriceps, hamstrings og legger. De er perfekte til langdistanseløping (halvmaraton, maraton, ultraløp), men er også populære hos de som trenger maksimal kne- og hoftestøtte, som for eksempel håndballspillere og atleter med hofteproblemer. Teknologien fra CW-X Stabilyx og CW-X Pro «Support Web ™» kombineres for å skape et par supertights med maksimal muskel- og leddstøtte og svært god kompresjon.

Når stiene blir tøffe vil disse tightsene gi deg den ekstra stabiliteten som er nødvendig for å løpe i ujevnt og ustabilt terreng. Exo-Stretch-materialet absorberer fuktighet, gir 4-veis fleksibel støtte og UV-beskyttelse, slik at du kan konsentrere deg om å løpe, løpe og atter løpe!

REVOLUTION - ULTRALETT KOMPRESJON OG LEDDSTØTTE

Best for: felles støtte, knær, hofter / kjerne, ULTRA LETT

Revolution tights gir ultralett støtte til knær, hofter og korsrygg. De er perfekte til trening, utholdenhetsløp, racing og restitusjon.

Med Revolution presenterer CW-X verdens raskeste tights - det ultimate i ytelsesforbedrende treningstøy. Revolution har det nye «EXO-Lite Seamless Support Web ™ ,» det nyeste og mest avanserte resultatet av CW-X sitt patenterte «Support Web ™.» EXO-Lite Seamless Support Web gjør at Revolution tights er 14% lettere enn vanlige kompresjonstights, samtidig som de gir større stabilitet, balanse og reduserer belastningen på knærne. Den gir også ekstra støtte til hofter, quads, hamstrings, legger, setemuskler, mage og korsrygg. Dette gjør kroppen din til en mer effektiv maskin, slik at du kan løpe fortere over en lengre periode.

ANDRE PRODUKTER - KOMPRESJONSSOKKER, OVERDELER, LØPEBH

 • some image

  Kompresjonssokker

  CW-X sine patenterte kompresjonssokker reduserer tretthet, fremmer restitusjon og støtter leggmuskler, ankelleddet og wrist. Disse er sømløse og fuktighetstransporterende.
 • some image

  OVERDELER

  Overdelene til CW-X støtter overkroppen og gir bedre holdning, balanse og armbevegelse for økt bevegelseseffektivitet. Finnes i en rekke utgaver for varmt og kaldt vær, samt kort og lang arm.
 • some image

  LØPE-BH

  CW-X er en del av en av verdens største produsenter av BH'er og løpe-bh'ene gir derfor best komfort og støtte. Det finnes rekke ulike modeller for ulike aktiviteter og bryststørrelse.

Mer informasjon om CW-X kan du finne på www.cw-x.com eller CW-X på facebook.

Har du noen spørsmål om CW-X kan du ta kontakt med oss...

KATALOGER

Forhandlere

Forhandler Adresse Finnes i nettbutikk
Jentesport Møllergata 8, 0179 Oslo www.jentesport.no
Löplabbet AS Pilestredet 7, 0180 Oslo www.loplabbet.no
Löplabbet Majorstua Kirkeveien 45, 0368 Oslo www.loplabbet.no
Löplabbet Sandvika Claude Monets Allé 24, 1338 Sandvika www.loplabbet.no
Löplabbet Ski Storsenter Jernbanesvingen 6, 1400 Ski www.loplabbet.no
Atlet Fysio AS Kolbotnveien 8, 1410 Kolbotn -
Løpsklinikken Fredrikstad A/S Storgaten 20, 1607 Fredrikstad www.loplabbet.no
Löplabbet Strømmen Støperiveien 5, 2010 Strømmen www.loplabbet.no
Löplabbet Drammen Eugenekvartalet, 3015 Drammen www.loplabbet.no
Löplabbet Stavanger Skagen 27, 4006 Stavanger www.loplabbet.no
Löplabbet Kristiansand Tollbodgaten 15, 4611 Kristiansand S www.loplabbet.no
Löplabbet Bergen Fortunen 5, 5013 Bergen www.loplabbet.no
O2 Sport Kjøpmannsgaten 36, 7011 Trondheim www.loplabbet.no
Push-it - www.push-it.no
Sporty Sara - www.sportysara.no
IQSport - www.iqsport.no

Ønsker du Å SELGE CW-X?

Kontakt oss for mer informasjon og priser...